O nas

KRAŠEVEC ,istrska vina in olja, je ime z dolgo tradicijo ponudbe vrhunskih  Istrskih vin ter olj za še tako zahtevnega poznavalca gurmanskih not.

Izbor naših vin vam omogoča ,da ukusite celo Istro od Buj(siva zemlja) pa vse do Šišnja(terra rossa).Istrskim vinarjem  smo v  oporo pri distribuciji njihovih vin po celi državi, ugodimo pa tudi našim naročnikom in končnim kupcem. Svetujemo vam  pri nakupu in seveda pomaga tudi oblikovati vaše vinske karte. Prodajamo petsto izbiro vin in olj od izbranih vinarjev in oljarjev iz hrvaške istre.

 

Radi imamo svoje delo, ki ga opravljamo z ljubeznijo  do naših  vinarjev in kupcev. Zagovarjamo domačo pridelavo in znanje, ki pa ga ni nikoli dovolj. Ob dobrih vinih se rojevajo generacije ozaveščenih potrošnikov, ki spodbujajo vinarje, da še bolj odločno stopajo po poti odličnosti. Vsi skupaj se trudimo za vse boljšo prepoznavno ter podobo vinarjev iz hrvaške istre.

 

Vino in olje, ki sta  pesem zemlje, naj bo darilo osebi, ki v kozarcu vina in kapljici olja ne vidi le tekočine, morda zazna še vonj in okus, ampak ji pomeni nekaj več, osebi, ki  zna ceniti trud vinogradnika in oljarja  ; osebi, ki v vinu in olju odkriva življenje od zemlje  do človeka, do prijateljev, ki jih spoznava ob naših dobrotah, zakaj vino ni rado samo olje pa še manj 🙂

Naša najbolj prodajana vina:

Obiščite našo vinoteko & Wine Bar!

Naša vinoteka se nahaja na DUNAJSKI CESTI 191 v Ljubljani. Za vsa ostala vprašanja pa smo dosegljivi na tel. št. 041/655-378, email-u info@malvazija-istra.si ali preko spletnega obrazca.
Stopite v stik z nami

Uvažamo vina naših najljubših Istrskih vinarjev in pestro izbiro Istrskih olivnih olj Kalcina.

Vinarji: Marjan Arman, Matošević, Tomaz, Trapan. Olivna Olja Kalcina ,

in  Mare Santo iz Goriških Brd.

Oglejte si našo celotno ponudbo Istrskega vina in olivnih olj.

Naša ponudba vina in olj

Obratovalni čas:

Od ponedeljka do petka: 7:00 do 21:00
Sobota: 9:00 do 14:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Lokacija: Dunajska cesta 191, 1000 Lj 

Dostava je možna samo pri večjih naročilih.

Prestižna penina Mare Santo
Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®
Primerno za darilo in posebne priložnosti.
Več o penini Mare Santo