Arman Marijan

Malvazija, Cuvée in Teran

Družinski vinogradi in klet Arman Marijan se nahajajo v zahodnih istrskih vinogradih, v neposredni bližini Poreča, v občini Vižinada, natančneje v vasi Narduči. Čudovit razgled na obzidje starega Grožnjana, od katerega nas ločuje le dolina reke Mirne, na južnih pobočjih katere je stalen in neizčrpen vir našega življenja in ustvarjalnega navdiha, vas bo pustil, verjamemo, brez diha ..

Ko se sprehajate s kapljico istrske malvazije, se sprehajate po neskončnih, vijugastih, starih ali novozgrajenih vinogradih in oljčnih nasadih v daljavi, zagledate morje in Alpe,izgubili se boste  v dimenziji časa, brez vsakdana življenja, skrbi in mestnih  vrvežov.

Naša ponudba

Obiščite našo vinoteko & Wine Bar!

Naša vinoteka se nahaja na DUNAJSKI CESTI 191 v Ljubljani. Za vsa ostala vprašanja pa smo dosegljivi na tel. št. 041/655-378, email-u info@malvazija-istra.si ali preko spletnega obrazca.
Stopite v stik z nami

Iz vinske kleti Arman Marjan uvažamo naslednja vina:

Grand CRU (Istrska Malvazija), Teran Rezerva, Cuvée Superior  (Teran, Merlot, Cabarnet Sauvignon) in Stanzia Brut (100% Istrska Malvazija).

Oglejte si našo celotno ponudbo Istrskega vina in olivnih olj.

Naša ponudba vina in olj

Obratovalni čas:

Od ponedeljka do petka: 7:00 do 20:00
Sobota: 9:00 do 14:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Lokacija: Dunajska cesta 191, 1000 Lj 

Dostava je možna samo pri večjih naročilih.

Prestižna penina Mare Santo
Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®
Primerno za darilo in posebne priložnosti.
Več o penini Mare Santo