Tomaz

Malvazija, Teran, Sauvignon Blanc, Merlot, Rose, Muškat

Vinarija Tomaz se nahaja ob vznožju lesenega mesta Motovun, na pobočjih katerega se razprostira naših 16 hektarjev vinogradov.Letna pridelava doseže do 100.000 steklenic, prevladujejo malvazija istarska in druge avtohtone sorte, kot sta teran in muškat. Od ostalih sort izstopa merlot, iz terana pa delamo  rose pjenušac.Prednost vin družine Tomaz so mikroklimatski pogoji, v katerih se združuje sredozemsko in celinsko podnebje, kar spodbujajo  zelo različne temperature podnevi in ​​ponoči, kar daje prednost kakovostnemu zorenju grozdja in obogati vino z zelo intenzivnimi aromami.

Naša ponudba

Obiščite našo vinoteko & Wine Bar!

Naša vinoteka se nahaja na DUNAJSKI CESTI 191 v Ljubljani. Za vsa ostala vprašanja pa smo dosegljivi na tel. št. 041/655-378, email-u info@malvazija-istra.si ali preko spletnega obrazca.
Stopite v stik z nami

Iz vinske kleti Tomaz uvažamo naslednja vina:

Avantgarde (Istrska  Malvazija), Nera (Istrska Malvazija), Sauvignon Blanc, Silente (Merlot), Pjenušac (Rose Extra Dry), Dolce Anima (Muškat), Barbarossa (Teran) in Barbarossa Superior (1,5 l Teran).

Oglejte si našo celotno ponudbo Istrskega vina in olivnih olj.

Naša ponudba vina in olj

Obratovalni čas:

Od ponedeljka do petka: 7:00 do 20:00
Sobota: 9:00 do 14:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Lokacija: Dunajska cesta 191, 1000 Lj 

Stopite v kontakt z nami in dogovorili se bomo za čas prevzema. Dostava je možna samo pri večjih naročilih.

Prestižna penina Mare Santo
Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®
Primerno za darilo in posebne priložnosti.
Več o penini Mare Santo