Trapan

Macerirana Malvazija in Cuvée

Istra nam s svojo čarobnostjo vsak dan pokaže, kako je nastala in  je nadarjena, da iz tega potegne najboljše, kar nam ponuja. Nahaja se na vzporednici najbolj znanih vinorodnih regij na svetu, zato smo se odločili izkoristiti to prednost na samem jugu, v položaju Šišan Cuf, zgraditi svoj vinogradniški imperij. Danes naši vinogradi pokrivajo 12 ha istrske rdeče zemlje ,ki je bogata z minerali in je prežeta z apnencem. Smo ekološki predelovalci, ker želimo ohraniti izvirnost in naravnost, z katero vztrajamo že nekaj generacij . Za bele sort smo se odločili za malvazijo.Pri črnih sortah prevladujejo teran, avtohtona izbira z velikim potencialom. Od ostalih obstajajo merlot, cabernet sauvignon in syrah, katerih potencial je posledica mineralnost tal in bližina morja zaradi katerih so še posebej izrazite njegove arome katere do vrhunca tudi postanejo del močne mešanice s tem delom  Istre. Stopite skozi dolga vinska prostranstva in naletite na potoke grozdja, iz katerih se bere njihov bleščeči čar, pravzaprav razumemo da so le oni prave priče tiste male idile naše zgodbe, ker so njihovi sokovi  pravi zaklad in veselje za večne hedoniste. Zgodba postane večnost, ker sled, narisana na zemljevidu narave, ostane z nami za vedno.

Naša ponudba

Obiščite našo vinoteko & Wine Bar!

Naša vinoteka se nahaja na DUNAJSKI CESTI 191 v Ljubljani. Za vsa ostala vprašanja pa smo dosegljivi na tel. št. 041/655-378, email-u info@malvazija-istra.si ali preko spletnega obrazca.
Stopite v stik z nami

Iz vinske kleti Trapan uvažamo naslednja vina:

Nigra Virgo revolution (Cuvée – 45% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 10 % Syrah, 10% Teran), Istraditional (Macerirana Malvazija) in The One (Cuvée – Syraz, Teran).

Oglejte si našo celotno ponudbo Istrskega vina in olivnih olj.

Naša ponudba vina in olj

Obratovalni čas:

Od ponedeljka do petka: 7:00 do 20:00
Sobota: 9:00 do 14:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Lokacija: Dunajska cesta 191, 1000 Lj 

Dostava je možna samo pri večjih naročilih.

Prestižna penina Mare Santo
Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®
Primerno za darilo in posebne priložnosti.
Več o penini Mare Santo