Belić Oljčna Olja

Belić Oljčna Olja iz Istre

Družina Belić vsako leto v slikovitih istrskih oljčnih nasadih iz Fažane, Galižane in Peroja začne življenjski cikel od oljke do oljčnega olja, spoštujejo stoletno tradicijo in uporabljajo najnovejšo ekološko kmetijsko tehniko. Skrbno izbran sortiment, ročno obiranje polzrelih plodov, hladna obdelava v 24 urah, skladiščenje in skladiščenje olja v inox sodih brez prisotnosti zraka in stekleničenje po najstrožjih tehnoloških kriterijih, so predpogoj za vrhunski prepoznaven izdelek “Oleum”. viride Belic«. Bogata paleta enovrstnih ekstra deviških oljčnih olj in več sort kot idealna kombinacija enovrstnega “Selekcija Belić” se predstavljajo s čudovito zeleno barvo, čudovito aromo in okusom plodov oljk ter obilico močnih in močnih sortnih lastnosti. . So dragocena in najljubša hrana gurmanov in kulinaričnih strokovnjakov, s svojo izvirno močjo in izjemno edinstvenostjo ustvarjajo novo dimenzijo uživanja oljčnega olja. “Oleum viride Belić” so edinstveni “sadni sokovi”, gurmanske začimbe, ustvarjene za vrhunske užitke z blagodejnimi učinki na zdravje.

Naša ponudba

Obiščite našo vinoteko & Wine Bar!

Naša vinoteka se nahaja na DUNAJSKI CESTI 191 v Ljubljani. Za vsa ostala vprašanja pa smo dosegljivi na tel. št. 041/655-378, email-u info@malvazija-istra.si ali preko spletnega obrazca.
Stopite v stik z nami

Uvažamo različna Istrska Oljčna Olja Belić

Uvažamo naslednja oljčna olja Belić: Buža, Frantoioi, Istrska Blejica, Leccino in Selekcija Blelić ter Darilni set kjer prejmete 5 ali 10 različnih oljčnih olj.

Oglejte si našo celotno ponudbo Istrskega vina in oljčnih olj.

Naša ponudba vina in olj

Obratovalni čas:

Od ponedeljka do petka: 7:00 do 20:00
Sobota: 9:00 do 14:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Lokacija: Dunajska cesta 191, 1000 Lj 

Dostava je možna samo pri večjih naročilih.

Prestižna penina Mare Santo
Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®
Primerno za darilo in posebne priložnosti.
Več o penini Mare Santo