Olivno Olje

Olivno Olje iz Istre

Smo družina  Kalcina, že leta se ukvarjamo z exstra deviškim oljčnim oljem.Že naš  dedek je  začel rezati stare oljčne nasade, katere sedaj  z družino širimo po pobočjih doline reke Mirne.Zaenkrat imamo 1300 dreves na  katerih gojimo sorte kot so  Coratina, Frantojo, Istarska bjelica, Carbona , ter  Morjolo …. Oljke gnojimo samo z ekološkim  gnojem .. Imamo velik trg  zadovoljnih kupcev na kar smo ponosni .Ponosni smo tudi  kako napreduje naša širitev produktov. Na leto naredimo veliko oljčnega olja , je pa seveda  odvisno tudi od leta do leta kakšen bo doprinos olivnega olja.Upamo, da bodo naši otroci nadaljevali našo tradicijo in bodo zadovoljni s tem  kar smo  pustili za seboj. Na Hrvaškem smo bili dvakrat šamponirani s svojo sorto Koratino. Prejeli smo številne zlate medalje, diplome in plakete. Imamo radi delo, katero nam prinaša naše “ZELENO-RUMENO TEKOČE  ZLATO.

Naša ponudba

Obiščite našo vinoteko & Wine Bar!

Naša vinoteka se nahaja na DUNAJSKI CESTI 191 v Ljubljani. Za vsa ostala vprašanja pa smo dosegljivi na tel. št. 041/655-378, email-u info@malvazija-istra.si ali preko spletnega obrazca.
Stopite v stik z nami

Uvažamo različna Istrska Olivna Olja Kalcina

Sorta oljke Coratino, sorta oljke Leccino, sorta Oljke Istrska Bjelica, sorta oljke Frantoio in sorta oljke Carbona.

Oglejte si našo celotno ponudbo Istrskega vina in olivnih olj.

Naša ponudba vina in olj

Obratovalni čas:

Od ponedeljka do petka: 7:00 do 20:00
Sobota: 9:00 do 14:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Lokacija: Dunajska cesta 191, 1000 Lj 

Dostava je možna samo pri večjih naročilih.

Prestižna penina Mare Santo
Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®
Primerno za darilo in posebne priložnosti.
Več o penini Mare Santo