Matošević

Malvazija, Cuvée in Merlot

Vinarstvo so sanje s trdnimi rokami.Naša zgodba se ne začne tradicionalno, s pravljico, v kateri so predniki skromno začeli, generacije pa so predano nadaljevale tradicijo. Smo nori in pogumni duhovi, ki vemo, da se ne moremo vrniti, da bi ustvarili popoln začetek. Odpravili smo se od tam, kjer so nas našle naše sanje, prepričani, da bi lahko naredili popoln konec, ki ga boste našli v kozarcu.Za nekatere je to posel, za nas pa pridelava vina, pustolovščina, v kateri smo si drznili dodati pravila in zakone. In tako vsako leto,  že več kot petnajst let  zoped od začetka.

Naša ponudba

Obiščite našo vinoteko & Wine Bar!

Naša vinoteka se nahaja na DUNAJSKI CESTI 191 v Ljubljani. Za vsa ostala vprašanja pa smo dosegljivi na tel. št. 041/655-378, email-u info@malvazija-istra.si ali preko spletnega obrazca.
Stopite v stik z nami

Iz vinske kleti Matošević uvažamo naslednja vina:

Alba (Istrska Malvazija), Barely Legal (Cuvée – Chardonay, Istrska malvazija), Grimalda Bela (Cuvée – Malvazija , Chardonnay , Sauvignon blanc), Grimalda Črna (Cuvée – merlot , teran , cabarnet sauvignon) in Mora Barrique (Merlot).

Oglejte si našo celotno ponudbo Istrskega vina in olivnih olj.

Naša ponudba vina in olj

Obratovalni čas:

Od ponedeljka do petka: 7:00 do 20:00
Sobota: 9:00 do 14:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Lokacija: Dunajska cesta 191, 1000 Lj 

Dostava je možna samo pri večjih naročilih.

Prestižna penina Mare Santo
Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®
Primerno za darilo in posebne priložnosti.
Več o penini Mare Santo